torstai 20. lokakuuta 2011

Voitaikinakuoressa


Piilon menyy alkaa pikku hiljaa materialisoitua ajatuksen tasolta joksikin (rasvaisin) käsin kosketeltavaksi. Nakkien osalta listalle kaavaillaan sipoolaisia luomunakkeja, nakoissa luotettaneen muuan pakastealtaasta kauhaistaviin. Juustojen joukkueesta piiloutujaksi on näillä näkymin valikoitumassa Cheddar, makeista kisaan lähtee ainakin karamelisoitu omena.


Yksi suurimmista ennakkosuosikeista, banaani, joutui ikävä kyllä sunnuntaina diskatuksi. Sen melko vauvanruokamainen makumaailma yhdistettynä voitaikinan itsensä melko mietoon aromiin tuotti niin kertakaikkisen mitäänsanomattoman lopputuloksen, ettei sellaista kyllä kehtaa omissa nimissään myydä kellekään. Korvaavaan tuotteeseen haetaan paraikaa inspiraatiota pikkujoulukaudesta: luumua ja kirsikkaa, kenties jotain mausteisuutta?

Sattumien ystäville varoituksen sana: iki-ihanat prinssiryynärit ovat viime aikoina loistaneet poissaolollaan jopa suurten kauppojen hyllyillä. Onko vielä Suomessa asuvalla lukijakunnalla näköhavaintoja?
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti