keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Blogitauko

Käsillä on haukka.

Bocacciomaisiakin piirteitä saaneessa kiivaassa jännitysnäytelmässä nimeltä Heinin elämä bloggaajana ollaan siirtymässä isompien poikien sarjaan.

Julistan Rääppijän täten virallisesti oikeaksi varteenotettavaksi blogiksi, sillä siihen pääsee vihdoin liittämään yhden o.v.blogin keskeisimmistä tuntomerkeistä: blogi jää tauolle.

Arvasitte varmaan jo viikko sitten, mutta tässä ei nyt vain yksinkertaisesti ole aikaa millekään jonninjoutavuuksille, mielihyvän tunteille, hauskanpidolle, ruoanlaitoille ja sen sellaisille. Istun päivittäin kahdeksan tuntia töissä, kaksi tuntia työmatkoilla, ja kaiken tämän jälkeen useamman mokoman kirjastossa erittäin alhaisen vireystilan siivittämänä. Säälikää minua, lähettäkää suklaata.

Kaiken tämän ansiosta minun pitäisi kuitenkin pystyä palauttamaan kandintyöni reilun kahden viikon kuluttua. Siihen asti keep on rockin' in the free world te onnekkaat, jotka vielä voitte. Palataan elokuussa, toivottavasti siihen mennessä valmistamani naudan sydämenmallisissa tunnelmissa.
   

2 kommenttia:

  1. Vaadimme blogin palauttamista takaisin raiteilleen. Tiedän, että materiaaliakin olisi huimasti. Milloin muuten on teidän Piilon maistiaiset? Eli koekeittiö?

    Terveisin tulle100

    VastaaPoista
  2. Hei tulle100. Palaan langoille tänään. Piilon suurempia koemaistiaisia ei ole vielä aikataulutettu, paitsi että minun on piilotettava pari juustopalaa jo tänä iltana - taikina on jo sulamassa. Pääsetkö tänään maistelemaan? Ota yhteyttä!

    VastaaPoista